EUROFARM CENTAR

Novi standard dostupnosti u zdravstvu

Poliklinika Eurofarm Centar Sarajevo uvodi novi pristup pružanju zdravstvene njege kroz uslugu garantovanog prevoza. Kroz uspješnu saradnju s partnerima, sada pacijenti iz svih dijelova Bosne i Hercegovine mogu lako zakazivati preglede u bilo kojoj od naših poliklinika, uz osigurani siguran i udoban prevoz.

Garantovani transport od Vaše adrese do naše ustanove

Ova usluga prilagođena je potrebama pacijenata. Nakon zakazivanja pregleda, Eurofarm Centar Sarajevo nudi mogućnost zakazivanja prijevoza od adrese pacijenta do adrese naše ustanove i nazad. Uz ovo jednostavno rješenje, želimo osigurati da pristup vrhunskim medicinskim ustanovama bude jednostavan i dostupan svima.

Naši pacijenti mogu biti sigurni da će putovati u novim, modernim automobilima koji nisu stariji od 3 godine, čime osiguravamo sigurnu i udobnu vožnju, a za sve pacijente pripremljeno je i osvježenje tokom putovanja. Sigurnost naših pacijenata je naš prioritet!

Svi detalji o cijenama i drugim informacijama vezanim uz transport su dostupni na zahtjev. Naša korisnička podrška u call centru stoji vam na raspolaganju kako biste dobili sve potrebne informacije i osigurali da vaša vožnja bude jednostavna i bezbrižna.

Ova inicijativa predstavlja posvećenost Eurofarm Centra Sarajevo pružanju vrhunskih usluga i olakšavanju pristupa kvalitetnoj zdravstvenoj njezi svim pacijentima u Bosni i Hercegovini. Slijedimo misiju da svakom pacijentu pružimo ne samo medicinsku uslugu već i udobnost i podršku koja im je potrebna u putu prema zdravlju.

Za više informacija i zakazivanje pregleda kao i usluga prevoza, kontaktirajte nas na broj telefona +387 33 296 391 ili info.efc@eurofarm.ba.

Rezervišite termin